fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

На 1 юни започва програмата “Цветна ваканция“

image

На 1 юни започва програмата “Цветна ваканция“

На 1 юни в Бутиковите занимални се открива програмата „Цветна ваканция“, която ще продължи два месеца - юни и юли. Бутиковите занимални са съвместен образователен проект на Терапевтичен център „Светулка“ и Детския образователен център „Джани Родари“, той стартира успешно от учебната 2020/2021 г.

Лятната концепция на проекта предлага  забавна ваканция в 4 програми за 4 възрастови групи за деца от 2 до 10 години. Програмите са планирани да започнат след приключването на учебната година в училищата и детските градини.

Записването  ще продължи до 25 май на познатия  телефон  0887981528 или на място в занималните.

Още от първия ден са включени ваканционните игри, следвани от  арт модули, английски език, цветна четка за родител и дете, забавни занимания и басейн, информират от съвместния проект.   

Програмата за деца от 2 до 5г. „Научи ме да говоря“ на Бутиковите занимални остава и през летните дни. Екипът е приготвил изненади с арт шоу и занимания на открито: "Очакваме ви да включите вашите деца и ученици в нашите образователни програми в „Цветна ваканция“, съчетани със забавни летни дейности, така че децата да могат да се насладят на топлото ваканционно време".

Цените на летните седмични  пакети:

Целодневен - 70 лв.

Полудневен  - 35 лв. с посещение на басейн и гимнастика веднъж седмично

17 май 2021