fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

С ВК “Логопедична лаборатория“ детето гордо ще прекрачи прага на училището

image

С ВК “Логопедична лаборатория“ детето гордо ще прекрачи прага на училището

С Вълшебна кутия "Логопедична лаборатория" подготвяте детето за училище. Държите наистина Вълшебна  кутия,  с която детето ще се научи да говори правилно,  да структурира изречения,   да развие концентрацията и вниманието си. 

Ще разказва.

Ще си измисля.

Ще брои.

Ще съпоставя.

С нея детето е вече готово за училище. Ще преминете с лекота през насоките и гордо ще прекрачите прага на училището, където то несъмнено ще е успешен ученик.

Цената: 52 лв. с ДДС

 

***

Терапевтичен център „Светулка“ подготви нови детски обучителни продукти за правилна реч и умения. Специалната методика е озаглавена „Вълшебен логопед“, съдържаща задачи и напътствия, които бързо допринасят за успешни резултати. Продуктите са предназначени за използване в домашни условия, за образователни институции и за деца със специални образователни потребности. Методиката е разпределена в пъстри кутии, които са групирани в 7 логопедични серии, целящи активиране и стимулиране общото развитие от ранна детска възраст до 10 години. Кутиите могат да бъдат поръчани на тел.0888030342, звънете и за повече информация. Цените са от 42 лв. до 52 лв. с ДДС. Продуктите на „Светулка“ са  и прекрасен подарък за празнуващи деца, които имат необходимостта от логопедична подкрепа и забавления. Получават, отварят, забавляват се и говорят. Вълшебни кутии!