fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

“Научи ме да говоря“ е вълшебна кутия за най-малките

image

“Научи ме да говоря“ е вълшебна кутия за най-малките

Като отворите хартиеното вълшебство ще откриете забавни напътствия за двама, като възрастният трябва да води детето, напр.: „Сложи жълтото кубче до жълтото патенце“.

Ще е нужно да показвате. 

Да говорите правилно!

Да рисувате с цветен пясък.

Да подреждате заедно черно-бели картинки.

Важно е детето да се научи да възпроизвежда модела.

Вълшебната кутия подпомага езика и  комуникацията, количествените представи, паметта, вниманието, емоциите, психомоториката и т.н. на децата от 2 години до 3 години и 6 месеца.

Цената: 42 лв. с ДДС.

 

***

Терапевтичен център „Светулка“ подготви нови детски обучителни продукти за правилна реч и умения. Специалната методика е озаглавена „Вълшебен логопед“, съдържаща задачи и напътствия, които бързо допринасят за успешни резултати. Продуктите са предназначени за използване в домашни условия, за образователни институции и за деца със специални образователни потребности. Методиката е разпределена в пъстри кутии, които са групирани в 7 логопедични серии, целящи активиране и стимулиране общото развитие от ранна детска възраст до 10 години. Кутиите могат да бъдат поръчани на тел.0888030342, звънете и за повече информация. Цените са от 42 лв. до 52 лв. с ДДС. Продуктите на „Светулка“ са  и прекрасен подарък за празнуващи деца, които имат необходимостта от логопедична подкрепа и забавления. Получават, отварят, забавляват се и говорят. Вълшебни кутии!