fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Четири нови обучителни продукта отиват в Пловдив, Шумен и Велики Преслав

image

Четири нови обучителни продукта отиват в Пловдив, Шумен и Велики Преслав

Берова: Изпратихме трудна, различна и иновативна за нас година


„Радваме се, че  четири от нашите нови обучителни продукта отиват при толкова много деца, това рядко се случва, но сме убедени, че  логопедичните инструменти ще активират и стимулират общото им развитие, ако имат такава необходимост. Ако нямат, то те ще са истинско забавление.  Изпратихме трудна, различна и иновативна за нас година. Помогнахме на много деца и семейства в нелекия път на терапевтичния процес. В момента подготвяме  нови проекти за диагностика, терапия и развиващи програми. Гледаме с надежда на настъпилата 2022. Здрави да сме.“, това каза управителят на ТЦ „Светулка“ Светлана Берова след определянето на спечелелите чрез жребий награди от коледната томбола.


Жребият определи Димитрина Иванова да получи новите ни обучителни продукти от серията „Вълшебен логопед“. Иванова  участва в традиционната ни коледна томбола от името на Детска градина „Снежанка“ от Велики Преслав. Тя ще има радостта да отвори за своите възпитаници Вълшебната кутия  "Логопедична  мозайка" и Вълшебният албум  „Научи ме да говоря“. Кутията е за деца на 5 години, а албумът  -  за деца от 2 години до 3 години и 6 месеца.


Ели Събевска също ще получи кутия „Логопедична мозайка“, която тя е решила да предаде на 5-годишните деца от детско заведение в Пловдив. Кутията  учи децата  да разбират, да говорят, да играят. Специалната методика съдържа задачи и напътствия, които бързо допринасят за успешни резултати. Продуктите са предназначени за използване в домашни условия, за образователни институции и за деца със специални образователни потребности.


И още един Вълшебен албум „Научи ме да говоря“ късметът отреди за повече деца  от  Центъра за ранно детско развитие  в  Шумен чрез Красимира Иванова, участничка  в томболата. Албумът  съдържа специално избрани 100 картинки, които провокират  хиляди възможности, подредени в регистри на говоренето.


Благодарим на всички участници в нашата традиционна коледна томбола, която стартира всяка година в началото на м. декември във Фейсбук страницата на Терапевтичен център „Светулка“.