fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Светлана Берова - “Логопед с добро сърце“

image

Светлана Берова - “Логопед с добро сърце“

Надсловът тази година на кампанията е „Тук сме за да ви помогнем“ 

Безплатни консултации  ще  проведе казанлъшкият логопед Светлана Берова  в дните от 7 до 11 март. С тази инициатива тя се присъединява за четвърти път към кампанията „Логопед с добро сърце“, учредена от Логопедия.БГ през 2019 година. Тя ще се проведе от водещи български логопеди, за да отбележат както  Европейския ден на логопедичната терапия (6 март), така и професионалния им празник.

Надсловът тази година е Тук сме за да ви помогнем“ и се фокусира върху необходимостта да бъдат подкрепени семействата за трудностите, които срещат в изграждането на езикови и комуникативни умения при децата, в момент на ограничени социални контакти и подобряване на разбирането за важността на терапията в периода на ранното детство.

По думите на организаторите целта на кампанията е да се осигури достъп до консултация с изявени специалисти - логопеди в цялата страна и да се популяризира работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип, водени от любовта към всяко дете.

За да запишете час за диагностика при логопед Светлана Берова – позвънете на тел. 0888030342.

Повече информация за кампанията - на сайта kauza.logopedia.bg.

При спазване на пандемичните мерки ще се провеждат срещите в логопедичния кабинет  (гр. Казанлък, ул. "Климент Охридски" №1 – до Общината).

18 февруари 2022