fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Светлана Берова е логопед на годината за Югоизточен регион

image

Светлана Берова е логопед на годината за Югоизточен регион

Казанлък е фактор в ранното детско развитие в Югоизточна България

За „Логопед на годината” бе обявена Светлана Берова на официална церемония в София. Призът бе връчен от организаторите - платформата „Логопедия.БГ“, на национално събитие. Наградите, учредени по райони, са признание и отражение за положение труд, себеотдаване и развитие на логопедите като специалисти, както и на приноса им в развитието на професията.


„Радвам се на приза и благодаря на всички, с които работи Терапевтичния център „Светулка“  близо шест години. С това доказахме, че Казанлък е фактор в ранното детско развитие“, каза Берова веднага след церемонията. Тя е първа за Югоизточна България, пребори номинираните специалисти от областите  Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол и др. Идеята е с това събитие да се подчертае необходимостта от постоянно проследяване на езиково-говорното развитие на децата, което е от изключителна важност.


С това престижно отличие логопед Берова затвърждава позицията си на водещ специалист в областта на диагностиката, консултирането, терапевтирането и стимулирането на всички видове езиково-говорни, психо-моторни, социално-емоционални познавателни и поведенчески дефицити в детското развитие.

 

11 март 2023