fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

„Приказната Коледа” идва в Терапевтичен център „Светулка” на 17-ти декември

image

„Приказната Коледа” идва в Терапевтичен център „Светулка” на 17-ти декември

 

В Терапевтичен център „Светулка”  в Казанлък стартира кампанията  „Приказната Коледа” с инициативи за деца и майки от 17 до 20 декември.

В четири дни Центърът ще провежда  Коледни арт терапии за деца от всички възрасти от 17:30 до 18:30 часа. Желаещите трябва да заявят своето участие до 14-ти  декември на тел.  08 88 03 03 42, ел. поща: info.svetulka@gmail.com.

„Сбъдни желание” е приказно шоу, в което майки, деца и екипа на Центъра ще  изработят  заедно празнични подаръци, картички, украшения за елхата и украса за дома от 17:30 до 18:30 часа всеки ден от 17 до 20 декември. Изработените коледни сувенири ще подготвят  благотворителна изложба- базар от 17-ти  до 20-ти декември.  Средствата, получени от базара, ще бъдат в подкрепа за Маги -  казанлъчанката Магдалена Веселинова Стоянова, майка на две деца,  която се бори за живота поредна година.  Тя е в листата на чакащите за трансплантация на бял дроб.  Експертите от Център „Светулка” се надяват  коледното добротворство да  сбъдне мечтата на Маги.

Акция „Коледен късмет” е за последователите на фейсбук страницата на Терапевтичния център „Светулка - 1”. Всеки един от тях може да получи едногодишна бонус терапия, ако изпълни условията, публикувани на страницата. Екипът на ТЦ „Светулка” ще съобщи изборът си на 28 декември.