fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Казанлъшкият терапевтичен център „Светулка“ с втора награда на национална церемония „Логопед на годината“

image

Казанлъшкият терапевтичен център „Светулка“ с втора награда на национална церемония „Логопед на годината“


Казанлъшкият терапевтичен център „Светулка“ бе удостоен с втора награда на специална церемония на годишните награди „Логопед на годината“ на Логопедия.БГ, която се състоя в Пловдив.
„Вълнуващо е, че нашето усърдие,  професионализъм, всеотдайност, обич към децата са удостоени  с тази награда: Второ място  - Частна практика - Център в Национален мащаб. Вярвам, че родителите, семействата и институциите,  с които работим  са гласували в знак на благодарност, подкрепа и светлина, която влагаме във всяко малко сърчице“, написа във фейсбук логопед Светлана Берова, управител на ТЦ „Светулка“. Тя прие приза със своя екип,   с който  ежедневно доказват, че Центърът е фактор в ранното детско развитие, въпреки трудностите и предизвикателствата, през които преминават последните години.
Логопедите специалисти от България бяха номинирани в 10 категории. Кампанията по номинирането и гласуването започна през м. януари и завърши в края на м. февруари 2024г. Платформата Логопедиял.БГ връчи  общо 13 награди тази година, като целта е да се  подчертае необходимостта от постоянно проследяване на езиково-говорното развитие на децата и грижата за пациентите от всички възрасти, включително терапията и възстановяването на клинично значимите пациенти.
Това не е първото отличие на Светлана Берова и на терапевтичния център в Казанлък. През 2023 година в същия конкурс тя беше наградена с отличието „Логопед на годината” за Югоизточен регион.