fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Програма в Бутиковите занимални за учениците до VII-ми клас

image

Програма в Бутиковите занимални за учениците до VII-ми клас

Бутиковите занимални предоставят пълноценна среда за личностното развитие на децата. Тук не само се подготвят домашни, но и се развиват умения и социална комуникативност. Децата изграждат способност да взаимодействат в екип с връстници и същевременно с възрастни.

В платения пакет са включени и Тестът за училищна готовност за първокласници, и уроци за подготовката на учениците за националното външно оценяване в края на IV-ти и на VII-ми клас, както и пълноценна подкрепа по английски език.

Разработили сме и модули в помощ на дистанционно обучение на учениците по учебните предмети в случай на въвеждането му. Групите  се водят от отговорни и висококвалифицирани педагози. Родителите могат да получат безценни съвети за развитието потенциала на своите деца.

 

Програма

За  ученици от I до VII клас

 

13:00 - 13:15

Приемане и запознаване с домашните задачи

 

13:15 – 15:00

 Подготовка на домашните

 

15:00 – 15:15

 Почивка

 

15:15 – 16:00

Логически задачи: развиващи занимания за памет, мислене, внимание, концентрация

 

16:00 – 16:45

Комуникативни задачи: развиващи занимания за разказване, обсъждане, развитие на диалогична реч

 

16:45 – 17:00

Естетически задачи: формиране и развитие на естетическа култура у учениците

 


• Цената на седмичния пакет – 70 лв.

 

Бутиковите занимални са съвместен образователен проект на Терапевтичен център „Светулка“ и Детския образователен център „Джани Родари“ за учебната 2020/2021 г. Проектът цели децата да се чувстват по-знаещи, по-можещи и по-щастливи. С удоволствие подпомагаме родителите в отглеждането, възпитанието и образованието на децата им.