fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

„Светулка“ обяви логопедичните консултации за безплатни от 14 до 18 септември

image

„Светулка“ обяви логопедичните консултации за безплатни от 14 до 18 септември

Берова: Новата терапевтична година  с нова структура и  ефективни  модули

Терапевтичен център „Светулка“ обявява всички логопедични  консултации с деца за безплатни за времето от 14  до 18 септември, включително. Инициативата стартира новата терапевтична година в Центъра. Това съобщи управителят Светлана Берова – един от водещите логопеди в страната. Записванията  вече започнаха на телефон  и Viber: 0888030342,  пишете ни в messenger и на имейл: info.svetulka@gmail.com.  Ние сме комуникативни“ -  споделя Берова, която лично ще проведе  консултациите.


Терапевтичната година започва и с нова структура и  ефективни  модули. „Организирали сме индивидуалните терапевтични сесии с най-новите стандартизирани методики в кабинетите на „Светулка“ на улица „Климент Охридски“ №1. Тук ще се изпълняват дейностите по диагностика, превенция и терапия.  Центърът ще продължи да  реализира и обучения с модерни и алтернативни практики за реалната среда, в която работят директори на образователни институции, педагози, специалисти, както и за родители. Датите и мястото ще се публикуват в сайта и във Фейсбук страницата на „Светулка“, информира  Светлана Берова.


За учебната 2020/2021г. груповите занимания са изнесени на ул. „Д-р Христо Стамболски“ № 1, под полицията. Бутиковите занимални, съвместен проект на  Детския образователен център „Джани Родари“ и ТЦ „Светулка“, се ръководят от Антония Тинева. За мобилните модули в образователните институции, с които „Светулка“ работи отговаря Антония Георгиева. Ефективните тренинги за деца, тийнеджъри и семейства се реализират от Ралица Митева.


През м. октомври ще стартира и арт пространството „Къщата на светулките“ с оглед личностното развитие и социалната комуникативност да са в основата на новите каузи  на „Светулка“, които се провеждат в името на децата.

10.09.2020