fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Кандидат-първокласникът

image

Кандидат-първокласникът

За да улесним този важен преход на децата към първи клас и да го превърнем в едно наистина прекрасно преживяване екипът на  БУТИКОВИ ЗАНИМАЛНИ  предлага на всички родители, чието дете ще бъде първокласник една специално разработена програма „Кандидат-първокласникът“ за деца в предучилищна възраст от 5 до 7 г.


Целта е детето да придобие нужните знания за училище, да развие траен интерес и желание към учебния процес и заедно  с него да създадем един плавен преход между детската градина и училището. И  в първи клас да му бъде лесно, любознателно и приятно. Заниманията ще подготвят децата за покриване на входните тестове за записване в първи клас в държавни и частни училища.


По време на обучението ни с кандидат -първокласниците ще  се работи върху български език и математика, езиково–говорното развитие и комуникативни умения, логическото мислене,  фината моторика, концентрацията на вниманието, фокусирането върху дадена задача, анализирането й и стигането до решение. Ще се развива емоционална интелигентност, умения за общуване, детска креативност и арт способности.
Разбира се за тази цел екипът е подбрал забавни задачки- закачки, които да са предизвикателство за децата и те с радост да се впускат в това  приключение.


В помощ на учителя влизат и няколко помагала за работа в предучилищна възраст:
• системата “Ръка за ръка” на издателство “Просвета”, по която се работи в детските градини и покрива изискванията на МОН за прием в училищата и кандидатстване за първи клас;
• книжките “Азбука на мисленето” – за развиване на логическото мислене на децата и концентрацията, Системата „ Логико- примо“ и
• тестове за прием в частни училища.


 Децата постоянно се наблюдават от група специалисти по ранно детско развитие и родителите получават регулярна обратна връзка за развитието на тяхното дете, с препоръки за обучение и възпитание в естествена среда.
 Важно е да се знае, че групата с кандидат-първолаци е с ограничен капацитет. Включването на дете  в нея става чрез  провеждане на тест DESK 3-6 години с оглед оценяване на силните и слабите страни. Записването започва от днес, 23.10.2020г., и ще продължи до 15.11.2020г. на тел. 0888030342  или на място в ТЦ"Светулка" или в Бутиковите занимални.

Часовете, които кандидат-първокласниците могат да посещават в специалната програма, са в делнични дни от 15:00 – 17:00 и от 16:00 – 18:00, а в събота 10:30-12:30. Цената - 14 лв. с ДДС, при посещение.

23.10.2020