fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

ВЪЛШЕБНИ КУТИИ

Кутия за 2-3,6 годишни „Научи ме да говоря“

Кутия за 2-3,6 годишни „Научи ме да говоря“

Ще откриете забавни напътствия за двама, като възрастният трябва да води детето, напр.: „Сложи жълтото кубче до жълтото патенце“. Показвайте. Говорете правилно! Рисувайте с цветен пясък. Подреждайте заедно черно-бели картинки. Важно е детето да се научи да възпроизвежда модела. Вълшебната кутия подпомага езика и  комуникацията, количествените представи, паметта, вниманието, емоциите, психомоториката и др.
Цената: 42 лв. с ДДС.
 

поръчай
Кутия за 3-4 годишни „Логопедична пътечка“

Кутия за 3-4 годишни „Логопедична пътечка“

Ще повървите заедно по приказна пътечка,  без да имате вълшебна шапчица. Но ще я откриете в множеството илюстрации и ще я сравните с други картинки. Имитирайте животни и предмети.  Играйте! Ще  постигнете с Вълшебната кутия активиране и стимулиране на общото развитие на децата от тази  възраст. Изпълнявайте стриктно всички насоки и ще се радвате на промяна в комуникацията. Важно е да повтаряте: и вие, и детето!
Цената: 48 лв. с ДДС.
 

поръчай
Кутия “Логопедична  мозайка“, за деца на 5г.

Кутия “Логопедична мозайка“, за деца на 5г.

С нея ще научиш детето  да разбира, да говори, да играе. Но и да мисли.

Да повтаря, но и да добавя.

Да задава въпроси, но и да отговаря.

Да разказва видяното.

То вече знае за парите и храната, нали?!

Ще забележите, че вече използва бъдеще време?! Всъщност детето вече може да  комуникира успешно!


Цената: 52 лв. с ДДС
 

поръчай
Кутия “Логопедична  композиция“ - за  6г.

Кутия “Логопедична композиция“ - за 6г.

Вълшебната кутия трябва да подкрепи активното развитие на децата на 6 години. Речта на вашето дете трябва да се разбира от непознати почти 100% от времето, докато слуша или общува с него. Композицията  цели да подпомогне самочувствието на децата чрез насоките за родителите. С нея всяко дете се чувства герой!
Цената: 52 лв. с ДДС.
 

поръчай
“Логопедична лаборатория“

“Логопедична лаборатория“

Държите наистина Вълшебна  кутия,  с която детето ще се научи да говори правилно,   да структурира изречения,   да развие концентрацията и вниманието си. 

Ще разказва. Ще си измисля. Ще брои. Ще съпоставя.

С нея детето е вече готово за училище. Ще преминете с лекота през насоките и гордо ще прекрачите прага на училището, където то несъмнено ще е успешен ученик.
Цената: 52 лв. с ДДС
 

поръчай
Вълшебна кутия „Умниче“

Вълшебна кутия „Умниче“

„Умниче“ е за Вашето умниче. Съдържанието, включващо елементи според поръчката, цели обогатяване на лексиката, свързаната реч, подобряване комуникативните умения на детето. С комуникационни карти  може да се забавлявате заедно и да реализирате етапните цели. Подходящи са за подарък.

 

поръчай
Специални, празнични,  за рожден ден, Коледни, Великденски, персонализирани кутии

Специални, празнични, за рожден ден, Коледни, Великденски, персонализирани кутии

Вълшебните кутии са магически особено, когато пристигат като сюрприз у дома! Удивителната им емоция е толкова гореща, че може да разтопи всеки шоколад, приготвен за най-желания празник. Ние изработваме персонални кутии, защото знаем, че всяко дете е специално и  обича чудотворството. Това вдъхновява децата за нови празници, а нас - за нови идеи.

Цената: 60 лв. с ДДС

поръчай

ВЪЛШЕБНИ АЛБУМИ

Вълшебен албум „Научи ме да говоря“

Вълшебен албум „Научи ме да говоря“

Специално избрани  картинки провокират  хиляди възможности, подредени в албуми на говоренето. Албумите изработваме в няколко размера, разноцветни и любознателни. Предназначени са за стимулиране на езиково-говорното развитие, за корекция на езикови дефицити, за деца със специални образователни потребности и за двуезични деца.
Цената е различна, според броя на картинките в албума. Информация за видове и цени ТУК 

поръчай
Вълшебен албум „Автоматизация и диференциация на звукове“

Вълшебен албум „Автоматизация и диференциация на звукове“

Албумите ще коригират артикулационни нарушения. Те са за деца със специални образователни потребности, за двуезични деца, за онези, които нямат фонологична осъзнатост, както и за педагогически специалисти, родители и близки на децата. Спомагат разрешаването на проблеми с  шушкавите, сонорните, съскавите и преградните интересни звукове. За всеки проблем е изработен специален албум, който не оставя следи от упоритите звукове. Важно е да се спазват инструкциите и терапевтичният резултат ще е налице.  Докато възрастният лепи – детето произнася, после ролите се сменят.

 Цената е според вида на албума и наличните картинки в него. Информация за видове и цени ТУК 

Молим при заявка да ни кажате за кой звук желаете да е поръчката.

поръчай