fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Екип

Екип

Екипът на Център „Светулка”  се състои от експерти  в различни области, свързани с детското развитие – педагози, психолози, логопеди и др., обединени от общата мисия за модерен подход и  най-съвременно обучение в подкрепа на малкия човек.

Центърът дава поле за изява на различни специалисти в областта на детското развитие, съобразени с проблемите в това отношение. Всеки би могъл да даде  различни решения за съответната ситуация, да подкрепи родителя  в нелеката му задача да направи най-добрият избор за своето дете и да увлече  забавно рожбите им в терапевтичната вярна посока.

 

 

Антония Георгиева

На логопеда Антония Георгиева времето се движи в няколко високоскоростни писти,   в които без съмнение акцентът е насърчаване индивидуалността на всяко дете, в т.ч. и на своята родна принцеса. Известно е, че с невероятна лекота и обаяние провежда терапии на комуникативни нарушения. Комуникацията с деца и родители е твърде специална за Тони. Заедно с речта имат  определящо значение за цялостното развитие на детето като личност.

С професионално усърдие и всеотдайност участва и в екипите за подкрепа на личностно развитие в много градини и училища, с които ТЦ “Светулка” работи. Когато не е в Центъра обича да чете и мечтае.

Антония Тинева

За специалния педагог Антония Тинева  най-важният приоритет е да развива едновременно всички когнитивни способности - памет, внимание, мислене, въобръжение, реч, фина и обща моторика. Тя знае, че това е възможно, когато се прилага индивидуален подход към всяко дете. Лоялността и отговорността й отразяват лъчезарния характер, с който се впуска във всяка кауза на “Светулка”.

Тони е всеотдайна, нейните артистични умения  са като забавен  магнит в работата й с деца. Предпочита подготвителните групи, тъй като има специален професионален подход в подпомагането за учебния процес.

Тя е екипен играч,  когато не е в Центъра, продължава да живее с историите и проектите на “Светулка”.

Ралица Митева

Психологът  Ралица Митева рядко поглежда към телефона си, понеже  не й остава време за него. Работата й с деца, която  започва рано сутрин и завършва късно вечер, я удовлетворява напълно. Тя ги  завладява от първия миг с изключително внимание и мекота в общуването си.

Обича да провежда групови и индивидуални терапии с различни затруднения, прилагайки  семейно ориентиран и семейно медитиран подход.

Дейността на Рали  е насочена към психологичното консултиране на деца.

Когато не е в "Светулка" участва в множество допълнителни обучения, квалификации, семинари и практически занятия. Отскоро е и хипнотерапевт.