fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Купете си Коледна картичка с кауза!

image

Купете си Коледна картичка с кауза!

Всяка година през месеците ноември и декември в Терапевтичен център „Светулка“ се ангажираме с изработването на Коледно-новогодишни картички с кауза.

Нашите творения изготвяме в  работилничката ни  "Говорят Коледните джуджета" с празнично вдъхновение, създавайки и Коледно настроение. В първия етап  участваха  нашите най-важни посетители - децата, техните родители и  екипът ни. Творчеството ни цели да подкрепим едногодишната терапия на 2 деца с езиково-говорни затруднения, чиито родители не могат да си я позволят. Но извънредните ситуации, въведени до 21 декември, ни предоставят извънредни условия, в които ние продължаваме с нашата кауза в кампанията "Коледа, сбъдни мечтата ми!".

„Благодаря на родителите  и на малките ръчички, които ежедневно изработват картички, с което създават много уютни общи дейности в домовете си! И тичат да ги носят...Прекрасно е усещането, че помагаш на мечтите....Бъдете здрави!“, написа Светлана Берова, управител на ТЦ „Светулка“, във Фейсбук.

Купете си послание за добрина! - е призивът във Фейсбук страницата на "Светулка". Подарете най-красивото пожелание на вашите близки и приятели, оставете картички под елхата с наричания за здраве през 2021 година или изпратете най-топлия поздрав на хора, които не очакват Рождественските ви изненади. Така ще създадем заедно  малки радости за повече щастие!

Звънете в Центъра за по-големи бройки.

Станете Коледен благодетел! Ето и линка с  банковата сметка: logoped-kazanlak.com/page-11.html

14.12.2020