fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Вълшебният албум “Научи ме да говоря“ съдържа избрани от вас теми

image

Вълшебният албум “Научи ме да говоря“ съдържа избрани от вас теми

Вълшебният албум "Научи ме да говоря“ събържа специално избрани множество картинки, които провокират  хиляди възможности, подредени в регистри на говоренето.

Терапевтичен център "Светулка"  изработва специалния албум в  три размера: малък, среден и  голям. Съдържанието е разноцветно, тематично и любознателно.

Албумът цели  стимулиране на езиково-говорното развитие, за корекция на езикови дефицити, за деца със специални образователни потребности и за двуезични деца.

Поръчайте темите за своето дете, които искате да провокират правилната реч. Изберете от следните:

1.Формиране на първата реч

2.Семейство и моят дом

3.Играчки

4.Части на тялото и хигиена

5.Съдове и прибори

6.Хранителни продукти

7.Дрехи и обувки

8.Мебели

9.Домашни, диви и от зоопарка животни

10.Плодове и зеленчуци

11.Превозни средства

12.Професии

13.Моят дневен режим

и други.

 

 

***

Терапевтичната методика е предназначена за използване в домашни условия, за образователни институции и за деца със специални образователни потребности. Продуктите са разпределени в забавни  албуми, които са групирани в 7 логопедични серии, целящи активиране и стимулиране общото развитие от ранна детска възраст до 10 години.

Албумите могат да бъдат поръчани на тел.0888030342 и на електронната ни поща. Продуктите на „Светулка“ са  прекрасен подарък за  деца, които имат необходимостта от логопедична подкрепа: Получават, отварят и говорят. Вълшебни албуми!