fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

В Мъглиж утвърждаваме успешно приобщаващо образование

image

В Мъглиж утвърждаваме успешно приобщаващо образование

„Незабравимо ще остане вълнението, с което ни посрещнаха на 1 юни мъглижките деца, сътворили сувенири, играчки и картички,  с които участваха в нашата благотворителна кампания „Радетели за детско развитие“ и предоставили възможност за съпричастност на своите родители. Сърдечно ви благодарим, мили деца, родители, учители и директори!” – това написа  във Фейсбук Светлана Берова, управител на Терапевтичен център „Светулка”. Тя благодари за поканата в невероятния  празник, който създадоха децата  от детските градини на община Мъглиж в Деня на детето. 

„Тук винаги е прекрасно не само по празници, а и в делници. Нашата съвместна дейност дава успешни резултати с всеки изминал ден. Това може да се случи само, когато има истински радетели на детското развитие”, изтъква Берова. „Светулка” връчиха приз  на кмета Господин Господинов  и на зам.-кмета д-р Гавазов, за  създадените  качествени условия за развитие на потенциала на децата и за обща и допълнителна подкрепа за личностно развитие.  

Кметът отправи думи на благодарност за усърдието и успешните резултати от съвместната дейност между Общината и  Терапевтичния център. Господинов заяви желанието да продължат заедно да развиват ефективна среда за качествено приобщаващо образование в името на децата на Мъглиж. Грамоти за успешна съвместна работа  бяха връчени  и на детските градини, с които наесен „Светулка” ще продължи общата ползотворна дейност в подкрепа потенциала на всяко дете.

Светлана Берова с благодарност се обърнах и към експерта по образованието Ваня Желязкова, чрез която утвърждават  пътя на успешното приобщаващо образование: Община – Терапевтичен център - детски градини – деца – родители. Грамота бе връчена и на Мария Костова  за цялостен принос и за изявената си работа с талантливите деца.

Честит празник на децата! Имайте щастливо детство! Вие сте надежда и бъдеще!