fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Бутиковите занимални с 4 атрактивни тренинги през м. октомври

image

Бутиковите занимални с 4 атрактивни тренинги през м. октомври

Те са за нашия град иновативни групови модули

Четири тренинга организират Бутиковите занимални  за деца, ученици и родители през м. октомври. Те са част от съвместния проект между ДОЦ „Джани Родари“ и ТЦ „Светулка“. Всяка сряда от 17:30 до 19:00 часа водещият  тренингите  психологът Ралица Митева ще  очаква участниците за най-важната тема на седмицата. Записването е до понеделник на съответната седмица на тел. 0897656207.

„В уникална  атмосфера ще протичат тренингите, които за нашия град са иновативни групови форми с атрактивни и ефективни игрови арт техники. Програмата за всеки тренинг се изготвя специално от екип в зависимост от  актуалните теми и проблеми на нашата аудитория, с която работим от години или това са децата в различните възрасти и родителите -  неизменните ни партньори“, сподели управителят на „Светулка“ Светлана Берова. По думите й вече са очертани зоните за тренинги, има и поставени забранителни знаци пред две от темите.

Продължителността на тренингите, които се организират в залите на Бутиковите занимални, е час и половина.  Четирите теми вече са известни, вижте и програмата, която в детайли е описана и на Фейсбук страницата Бутикови занимални и звънете, за да се запишете за участие:

 

7 октомври 2020, сряда

Тренинг за ученици: Антистрес техники

Участници: Деца от 7 до 13 години и техните родители

Цена: 7 лв.

 

14-ти октомври 2020, сряда

Арт ателие:  Ненужен багаж

Участници: Деца от 7 до 15 години

Цена: 7 лв.

 

21 октомври 2020, сряда

Забранено за деца!

Тренинг: „Да поговорим с родителите за ….“

Участници: Родители

Цена: 7 лв.

 

28 октомври 2020, сряда

Забранено за възрастни! - Teen zone

Тема:„Аз съм част от другите и другите са част от мен“

Участници: Ученици от 5 до 10 кл.

Цена: 7 лв.